A- A A+

Groeien als mindfulnesstrainer

 

Intervisie

Bij Mind Your Steps bieden we mindfulnesstrainers de mogelijkheid om samen te komen  en met elkaar hun ervaringen uit te wisselen.

Supervisie

Bij mind your steps kan je terecht voor individuele supervisie gesprekken. Het gesprek biedt de mogelijkheid  om te reflecteren over je groeiproces als trainer.

Voorafgaand aan het gesprek krijg je een opdracht mee die je thuis voorbereidt

Bij Mindyoursteps kan je ook instappen in een groeigroep. We komen samen in een kleine, vaste  groep, 5 keer per jaar. Er wordt de kans geboden om te oefenen met de basistechnieken van het programma en daar krijg je dan feedback over. Bepaalde theoretische aspecten uit het achtwekenprogramma worden verder uitgediept .

 

Workshops

Mindyoursteps biedt workshops aan rond specifieke thema’s

Bij mind your steps werd een mindfulness- op-maat traject ontwikkeld. Niet iedereen kan of wil deelnemen aan groepslessen. Niet elke trainer wenst groepen te begeleiden Het mindfulness-op-maat traject is een individueel trainingsprogramma bestaande uit 8 sessies van een uur. Tijdens de workshop wordt het hele traject doorlopen . Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wordt toegelicht hoe het traject telkens kan worden aangepast aan de specifieke vragen van de deelnemer. De workshop duurt drie uur, er is een thee of koffiepauze voorzien. Je krijgt ook de syllabus van

Mind your steps organiseert een tweedaagse ( 2 namiddagen) workshop over inquiry: theorie en praktijk),…Opleiding

Bij Mind Your Steps hebben we een specifiek mindfulnesprgramma ontwikkeld voor mensen met chronische pijnklachten.. De training is gebaseerd op inzicht'en van Vidyamal Burch en Tara Brach. In januari start een vijfdaagse opleiding ( 5 namiddagen) voor mindfulnesstrainers die met dit programma willen leren werken.