A- A A+

Psychotherapie

  Mind your steps -Rumst-Psychotherapie

Ingeborg Verheyden is master in de Klinische Psychologie. Ze volgde een postgraduaatopleiding in de partner en relatietherapie. Ingeborg is door de psychologen commissie erkend als klinisch psycholoog.

Ingeborg is lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch psychologen.

Zit je met jezelf in de knoop? Weet je even geen raad met een bepaalde situatie? Loopt de relatie met je partner niet lekker? Vind je geen voldoening meer in je werk? Voel je je helemaal uitgeblust?

Neem gerust contact met me op. In een verkennend gesprek kunnen we elkaar ontmoeten en uitzoeken welke weg de beste is om uit de impasse te komen. Wat wil je? Wat staat je in de weg om dat te bereiken?

Ik geef zowel individuele therapie als therapie aan koppels om te werken aan relationele of seksuele problemen. 

Als therapeut ga ik pragmatisch te werk. Vanuit mijn ervaring met verschillende vormen en technieken, kies ik de beste opties voor elke specifieke situatie. Hierbij ga ik ook redelijk intuïtief te werk en stuur ik voortdurend bij waar nodig. Naast gesprekken, maak ik ook heel vaak gebruik van opdrachten en oefeningen.

Dit kan gaan van het invullen van een vragenlijst tot een relaxatie-oefening. Deze oefeningen worden dan tijdens de volgende sessie besproken. Ze geven je meer inzicht in jezelf, je relatie of situatie en vormen vaak ook een tool die je steeds kan gebruiken om problemen te vermijden of efficiënt aan te pakken.

Een persoonlijk probleem vereist een persoonlijke aanpak. Neem gerust contact met me op. Samen bekijken we hoe we jou kunnen helpen.