A- A A+

Welkom

 Mind your steps -Rumst-home

Last van stress? Heb je het gevoel dat de dingen niet lopen zoals je zou willen, en weet je niet hoe je uit die impasse kan komen? Kom dan eens langs bij Mind Your Steps. Bij Mind Your Steps geloven we in een persoonlijke aanpak. Psychologe Ingeborg Verheyden luistert naar mensen en gebruikt verschillende technieken om mensen te helpen om zichzelf te helpen.

Mensen die zijn vastgelopen en behoefte hebben aan psychotherapie kunnen bij Ingeborg rekenen op persoonlijke hulp op maat. Naast het luisteren naar jouw verhaal, zal Ingeborg ook trachten je oefeningen aan te reiken waarmee je meer inzicht krijgt in het probleem en leert om de oorzaken aan te pakken.

Daarnaast geeft Ingeborg ook trainingen in mindfulness, een Oosterse techniek die al vele eeuwen wordt toegepast en enkele decennia geleden haar weg naar het Westen vond. Sessies kunnen individueel of in groep, al naargelang jouw voorkeur. Ook hier wordt gewerkt met eenvoudige oefeningen om te leren ontstressen en om te gaan met moeilijke situaties. We hebben ook speciale, aangepaste sessies ontwikkeld voor mensen met chronische pijnklachten.

Over Ingeborg Verheyden

Ik heb een master in klinische psychologie en een postgraduaat in psychotherapie en heb ondertussen zo’n 30 jaar ervaring opgebouwd. Ik ben een door de psychologencommissie erkend psycholoog. Sinds 2005 geef ik ook trainingen in mindfulness.